Μπαταριες

Ο ρόλος της μπαταρίας του αυτοκινήτου είναι να θέτει τον κινητήρα σε λειτουργία όταν βάζουμε μπρος και να τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά εξαρτήματά του αυτοκινήτου με ρεύμα.

Μπαταριες

Η μπαταρία κάθε αυτοκινήτου έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Εκτός από αυτό, ορισμένες συνθήκες ή λάθος χειρισμοί μπορεί να μικρύνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με αποτέλεσμα να χρειάζεται η αντικατάστασή της σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

 

Για παράδειγμα, η εκτενής έκθεση της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες ή η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεινώνουν την κατάσταση μιας μπαταρίας και ίσως θα μας δώσει προειδοποιητικά σημάδια ότι χρειάζεται έλεγχο!

Και στο κομμάτι της μπαταρίας, η εταιρία μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή!

Ελάτε σε εμάς για τον έλεγχο της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και μείνετε ήσυχοι για τη σωστή ενημέρωση σχετικά με την κατάστασή της, την περίπτωση της συντήρησής της, αλλά και για την αντικατάστασή της, καθώς διαθέτουμε πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτου!

Η Μazda Team Κουρτίδης σας ενημερώνει:

Πως δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προξενηθεί στα οχήματα κατά την παραμονή τους στο συνεργείο από υπαιτιότητα τρίτων όπως κλοπή, πυρκαγιά κ.α.

Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

Εγγυόμαστε κορυφαία εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα είτε τηλεφωνικά ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμα μας

Καλέστε μας τώρα

2310 780 730 | 2310 555 120