Ψυγεια

Από τα πιο σημαντικότερα εξαρτήματα που συνδέεται με την λειτουργία του κινητήρα ενός αυτοκινήτου είναι το ψυγείο, το οποίο ποτέ δεν πρέπει να αμελείται, αφού ο βασικός του σκοπός είναι να διατηρεί τον κινητήρα σε μια ασφαλή θερμοκρασία.

Ψυγεια

Ωστόσο, αν δεν συντηρηθεί σωστά η έχει κάποια βλάβη θα προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα, καθώς σε μια απρόσμενη στιγμή μπορεί ο κινητήρας να ανεβάσει θερμοκρασία και να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα, τα οποία αναπόφευκτα συμβαίνουν στα περισσότερα ψυγεία αυτοκινήτων, καθώς γερνούν, είναι να φροντίσετε εγκαίρως για την τακτική συντήρηση με μια επίσκεψη ρουτίνας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Καλό είναι να προλάβετε πιθανά μικρά προβλήματα στο ψυγείο του αυτοκινήτου σας πριν γίνουν μεγάλα.

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων MazdaTeam Κουρτίδης εξυπηρετεί εδώ και 14 χρόνια ένα μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνει εμπόριο, αντικατάσταση και επισκευή ψυγείου.

Η Μazda Team Κουρτίδης σας ενημερώνει:

Πως δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προξενηθεί στα οχήματα κατά την παραμονή τους στο συνεργείο από υπαιτιότητα τρίτων όπως κλοπή, πυρκαγιά κ.α.

Ψάχνετε για ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες;

Εγγυόμαστε κορυφαία εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα είτε τηλεφωνικά ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμα μας

Καλέστε μας τώρα

2310 780 730 | 2310 555 120